Take away i Hobro - bestil her

Savner du god og måske glutenfri take away i Hobro, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig et helt særligt bud på, hvordan god take away i Hobro ser ud. 

Take away uden gluten

Er du glutenallergiker, så er det nok hverken første eller sidste gang, du har oplevet, at det kan være svært at bestille take away i Hobro eller andre steder. Vi vil gøre vores til, at du aldrig mere er i tvivl om, hvor du kan få glutenfri take away i Hobro. 

Det kan du nemlig få lige her hos os og ikke nok med, at du kan få glutenfri take away her, så håber vi også, at du vil opleve, at du får lækker take away i Hobro, når du bestiller her hos os.

SCROCCHIARELLA PIZZA

Det er en aflang italiensk pizza som stammer fra Rom. Man kan godt dele sådan en scocchiarella pizza med 2-3 personer.

Børne Pizza

De kære små skal selvfølgelig ikke snydes for pizza i verdensklasse

Disse pizzaer kan vælges hvis du er under 16 år.

Vinmenu

Take away kan godt være kulinarisk

Take away, pizza og kulinarisk oplevelse er måske ikke ord, du er vant til at sætte sammen, men det har vi tænkt os at ændre på. For vi bruger nemlig kun de allerbedste ingredienser, så en kulinarisk oplevelse lige netop er, hvad vores pizzaer bliver til.

Godt begyndt er halvt fuldendt, som man siger – og derfor starter vores pizza med en lækker surdej, der bliver lavet hos en bager. Hertil kommer der nogle nøje udvalgte toppings, som sammensat giver, hvad vi syntes er den allerbedste pizza.

Bestil take away nemt

Når du har lyst til take away i Hobro, skal det være både nemt og hurtigt at bestille. Vi har lavet to løsninger til dig, så du kan bruge den, du foretrækker. Ring til os på 2520 9500 og giv os din bestilling, og få samtidig at vide præcis, hvornår du kan hente den. Eller bestil både mad og drikkevarer nemt og hurtigt her på vores hjemmeside. Vi glæder os til at give dig en god take away oplevelse i Hobro.

Sodas

30,-

Coca cola, Pepsi Max, Faxe Kondi 

take away i hobro - Din Pizza Bar - can of coke 1 removebg preview - Take away Hobro

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information