Vores bud på en god restaurant i Hobro

Vil du prøve en anderledes restaurant i Hobro, hvor du får pizza, som du måske aldrig har smagt det før? Det er præcis den oplevelse, vi prøver at give.

En ny pizzarestaurant

Her hos os gør vi meget for, at vores pizzaer giver dig en unik og kulinarisk oplevelse. Mange ser nemlig bare pizzaen som hurtig og måske også usund takeaway, i stedet for det lækre måltid, det rent faktisk kan være. Derfor vil vi gerne invitere dig til at komme og prøve en helt ny slags pizzarestaurant, hvor der virkelig er kælet for detaljerne og for den gode oplevelse. Lige fra den allerførste ingrediens til du forlader vores pizzarestaurant – mæt og glad.

SCROCCHIARELLA PIZZA

Det er en aflang italiensk pizza som stammer fra Rom. Man kan godt dele sådan en scocchiarella pizza med 2-3 personer.

Børne Pizza

De kære små skal selvfølgelig ikke snydes for pizza i verdensklasse

Disse pizzaer kan vælges hvis du er under 16 år.

Vinmenu

Surdej - med eller uden gluten

Hvornår har du som glutenallergiker sidst kunne nyde en pizza på en pizzarestaurant? Vores bud er, at det er længe siden. Men her skal glutenallergi ikke komme imellem os og den gode smagsoplevelse.

Alle vores pizzaer er lavet på en lækker surdejsbund, og den kan du selvfølgelig også få som glutenfri, uanset hvilken en af vores pizzaer, du bestiller. Så glæd dig til endelig at sætte tænderne i en lækker, varm og dejlig pizza uden selv at skulle stå i køkkenet i timevis.

Spis i vores pizzarestaurant eller tag med hjem

Du kan selvfølgelig både spise her hos os i vores hyggelige pizzarestaurant, eller du kan tage din bestilling med hjem og nyde den til fodboldkampen, sammen med vennerne, eller blot som nem og lækker aftensmad, når det skal gå lidt stærk.

Det er supernemt at bestille din pizza, så vi kan have den klar til dig så snart du kommer. Ring til os eller bestil den her på hjemmesiden. Du kan også sagtens forudbestille, hvis du vil spise her, bare giv os besked, så har vi dit bord og din mad klar, når du kommer.

Sodas

30,-

Coca cola, Pepsi Max, Faxe Kondi 

Restaurant i Hobro - Din Pizza Bar - can of coke 1 removebg preview - Restaurant i Hobro

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information