Et godt spisested i Hobro

Er du også på jagt efter nye og spændende spisesteder i Hobro, så kan vi kun sige hjerteligt velkommen. Vi håber du har lyst til at prøve et spisested, der giver dig en ny oplevelse indenfor noget, du måske allerede kender i forvejen.

Vores bud på en lækker oplevelse

Syntes du, at mange spisesteder Hobro serverer det samme, så håber vi, at du vil opleve noget helt andet hos os, for ja, vi serverer pizza, men det er altså ikke dem, du kender fra de traditionelle spisesteder i Hobro eller andre byer. Hos os har vi nemlig valgt kun at bruge de allerbedste ingredienser, og vi laver hver eneste pizza med kærlighed.

SCROCCHIARELLA PIZZA

Det er en aflang italiensk pizza som stammer fra Rom. Man kan godt dele sådan en scocchiarella pizza med 2-3 personer.

Børne Pizza

De kære små skal selvfølgelig ikke snydes for pizza i verdensklasse

Disse pizzaer kan vælges hvis du er under 16 år.

Vinmenu

Til dig der er glutenallergiker

Som glutenallergiker kan det ofte være en udfordring at besøge nye spisesteder i Hobro, for man kan aldrig være helt sikker på, hvad der er på menukortet. Her hos os kan du trygt bestille og spise pizza, for alle vores pizzaer fås nemlig også som glutenfri. 

Så er det længe siden, du har fået pizza som takeaway eller nydt det i en skøn restaurant med godt selskab, så kom bare ned til os, vi sørger for, at du får en lækker kulinarisk pizzaoplevelse.

Vi arbejder sammen med en bager, der har speciale i surdej, og det er her, vi får lavet alle vores pizzabunde, en god bund er nemlig det, der er med til at give den gode smagsoplevelse. 

Slip for ventetid

Vil du ikke stå og vente nede i vores restaurant, mens vi laver din mad, så kan du nemt bestille online, på vores hjemmeside eller ringe til os. Så får du at vide, hvor længe vi er om at lave din bestilling. Du kan sagtens forudbestille, uanset om du vil have det med, eller om du vil spise her, giv os blot besked, så har vi det hele klar, når du kommer.

Sodas

30,-

Coca cola, Pepsi Max, Faxe Kondi 

hjem i Hobro - Din Pizza Bar - can of coke 1 removebg preview - Hjem i Hobro

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information